Το κατάστημά μας

Το κατάστημά μας

Ονομάζομαι Ευανθία Νασούφη και κατοικώ σε μία μικρή επαρχιακή πόλη κοντά στη Θεσσαλονίκη, τα Κουφάλια.

Είμαι παιδί της υπαίθρου μιας και μεγάλωσα σε ένα μικρό χωριό με έντονη αγροτική δραστηριότητα στην οποία συμμετείχα από μικρό παιδί.

Έκανα σπουδές στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση και δούλεψα στον Ιδιωτικό και στον Δημόσιο τομέα. Όμως μέσα μου ένιωθα έντονη την επιθυμία να ασχοληθώ με τα βότανα και τον υγιεινό τρόπο ζωής. Σε αυτό συνέβαλε και η γνωριμία μου με τον σύζυγό μου, ο οποίος ασχολείται πολλά χρόνια με τον αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό, αλλά κυρίως η μητρότητα.

Είμαι μητέρα 3 υπέροχων κοριτσιών και από την πρώτη στιγμή που τους έφερα στον κόσμο θέλω να τους προσφέρω έναν υγιεινό τρόπο ζωής με σωστή διατροφή και άσκηση.

Αυτός ήταν και ο λόγος που αποφάσισα να παραιτηθώ από το Δημόσιο και να ανοίξω τη δική μου επιχείρηση με βιολογικά και φυσικά προϊόντα.

Ξεκίνησα λοιπόν τον Μάρτιο του 2014 με πολύ μεράκι και όνειρα το “Επί της γης”. Έκτοτε έχω κάνει σπουδές στην Ολιστική βοτανοθεραπεία και την Ιριδολογία και συνεχίζω καθημερινά να ενημερώνομαι και να μαθαίνω νέα πράγματα. Διαβάζω βιβλία του Ιπποκράτη, του Διοσκαρίδη, της Maria Treben αλλά και πιο σύγχρονους βοτανολόγους και επιστημονικές μελέτες, προσπαθώντας καθημερινά να εμπλόυτίζω τις γνώσεις μου ώστε να μπορώ να βοηθάω τον κόσμο να θεραπεύεται.

Είναι πολύ όμορφο να ασχολείσαι με κάτι που αγαπάς και νιώθω ευλογημένη που μπορώ να το κάνω!

Καλώς ήρθατε λοιπόν στο “Επί της γης” !